Wyszukaj
Wyszukaj
Wyszukiwarka zaawansowana Wyszukiwarka pracowników
Zmień rozmiar czcionki
Wersje kontrastowe

Repozytorium UwB 

Katalog centralny

  • Cairn.info - 31.01.2024r.
  • World Religion Database - 13.02.2024r.
  • CEEOL - 15.03.3024r. 
  • De Gruyter and UPL All eBooks Spring 2024 - 30.04.2024r.
  • De Gruyter Publisher Partner eBook Trial - 30.04.2024r.
  • Scopus AI - 31.05.2024r. 
  • Reaxys - 11.06.2024r. 
  • LitBase - 2.08.2024r. 
  • AI-Web of Science Research Assistant - 30.09.2024
  • De Gruyter Complete Journal Package - 14.11.2024
  • Statista - 14.11.2024
  • Sage Journals - 06.12.2023r.
  • Funding Institutional - 04.12.3023r.
  • Sage Knowledge Video - 25.11.2023r.
  • Brill - Human Rights Documents Online - 31.05.2023 r.
  • Brill - Climate Change and Law Collection - 31.05.2023 r.
  • Brill - Jus Mundi – Academic Research - 31.05.2023 r.
  • Statista - 31.03.2023
  • De Gruyter Complete Journal Collection - 31.03.2023
  • Taylor & Francis - eBooks - 31.03.2023
  • Environment Complete   - 5.02.2023
  • CAB Abstracts with Full Text   - 5.02.2023
  • Brill - Ukraine   - do 30.06.2022
  • DE GRUYTER   - do 30.06.2022
  • Scite   - do 15.06.2022
  • WriteFull   - do 15.06.2022
  • SciFlow   - do 15.06.2022
  • Kolekcja Augusta De Morgana (część 1)  - do 31.05.2022
  • Kolekcja Augusta De Morgana (część 2)  - do 31.05.2022
  • Ibuk Libra (nowości wydawnicze PWN i PZWL)  - do 31.05.2022
  • Project Euclid  - do 9 stycznia 2021
  • Duke Mathematical Journal MSP i czasopismo Duke Math Journal - do 9 stycznia 2021
  • Oxford Legal Research Library - do 31 stycznia 2021
  • Oxford Constitutions of the World - do 31 stycznia 2021
  • Oxford Scholarship Online - do 31 stycznia 2021
  • Oxford Research Encyclopedias - do 31 stycznia 2021
  • Very Short Introductions - do 31 stycznia 2021
  • Oxford Handbooks Online - do 31 stycznia 2021
  • SAGE Journals - do 11 maja 2021
  • SAGE Research Methods - Core - do 11 maja 2021
  • Complete Ebook Collection - do 11 maja 2021
  • EBSCO: Central & Eastern European Academic Source (CEEAS) - do 14 maja 2021
  • READEX: American State Papers - do 21 lipca 2021
  • READEX: American Crime and Criminal Justice Series - do 21 lipca 2021
  • PressReader - do 7 lipca 2021
  • Humanities Source Ultimate - do 15.10.2021r.
  • Serwis Notoria Online - do 31.12.2021r.
  • Jus Mundi – Academic Research - dostęp do 02.04.2020
  • BRILL - dostęp do 17.04.2020
  • De Gruyter eJournals - dostęp do 30.04.2020
  • SAGE Journals - dostęp do 05.05.2020
  • SAGE Journals - dostęp do 22 maja 2020
  • Taylor & Francis eBooks - dostęp do 22 maja 2020
  • Macmillan Explorers - dostęp do 31 maja 2020
  • World Bank eLibrary - dostęp do 31 maja 2020
  • Bazy Bloomsbury Publishing PLC (Arcadian Library Online, Bloomsbury Applied Visual Arts, Bloomsbury Architecture Library, Bloomsbury Collections, Bloomsbury Cultural History, Bloomsbury Design Library, Bloomsbury Education and Childhood Studies, Bloomsbury Encyclopedia of Philosophers, Bloomsbury Food Library, Bloomsbury Medieval Studies, Churchill Archive, Drama Online, Screen Studies, Theology & Religion Online) - dostęp do 31 maja 2020
  • Camridge University Press - Textbooks - dostęp do 31 maja 2020
  • Camridge History - dostęp do 31 maja 2020
  • Cambridge Companions - dostęp do 31 maja 2020
  • Cambridge Elements - dostęp do 31 maja 2020
  • Cambridge Core - Coronavirus Free Access Collection - dostęp do 31 maja 2020
  • Beck-online - dostęp do 31 maja 2020
  • eBook Subscription Harvard Business Publishing Collection - dostęp do 31 maja 2020
  • Elgaronline - dostęp do 1 czerwca 2020
  • CEEOL - dostęp do 1 czerwca 2020
  • University Press Scholarship Online - dostęp do 12 czerwca 2020
  • Oxford Scholarship Online - dostęp do 12 czerwca 2020
  • Oxford Scholarly Editions Online - dostęp do 12 czerwca 2020
  • Oxford Research Encyclopedias - dostęp do 12 czerwca 2020
  • Oxford Handbooks Online - dostęp do 12 czerwca 2020
  • Oxford Public International Law. Oxford Scholarly Authorities on International Law - dostęp do 12 czerwca 2020
  • Oxford Public International Law. Max Planck Encyclopedia of Public International Law - dostęp do 12 czerwca 2020
  • Oxford Public International Law. Oxford Reports on International Law - dostęp do 12 czerwca 2020
  • e-Duke - Books and Journals Scholary Collection - dostęp do 22 czerwca 2020
  • e-DUKE - Euclid Prime, MSP on Euclid, Duke Mathematical Journal & DMJ100 - dostęp do 22 czerwca 2020
  • EBSCO: Historical Abstracts with Full Text - dostęp do 30 czerwca 2020
  • E-Books - dostęp do 30 czerwca 2020
  • Jus Mundi – Academic Research - dostęp do 9 lipca 2020
  • JSTOR - książki - dostęp do 31 sierpnia 2020
  • Taylor&Francis - 150 monografii - dostęp do 31 października 2020
  • DUKE UNIVERSITY PRESS (e-Duke Books Scholarly Collection, e-Duke Journals Fundamentals) - do 11 grudnia 2020
  • JSTOR - kolekcje archiwalne czasopism - do 31 grudnia 2020
  • Platforma JSTOR - dostęp do 18.10.2019
  • Project MUSE - dostęp do 10.10.2019
  • Sustainability Reference Center - dostęp do 30.09.209
  • Oxford University Press - dostęp do 29.08.2019
  • Euromonitor Interantional - dostęp do 31.06.2019
  • WORLD SCIENTIFIC - dostęp do 08.06.2019
  • DUKE UNIVERSITY - dostęp do 07.06.2019
  • BioOne - dostęp do 30.06.2019
  • DATA PLANET - dostęp do 31.03.2019
  • SAGE BUSINESS CASES - dostęp do 22.03.2019
  • EMIS - dostęp do 22.03.2019
  • SAGE Journals - dostęp do 04.05.2018
  • BrowZine - dostęp do 18.05.2018
  • Regional Business News - dostęp do 31.05.2018
  • Business Source Ultimate - dostęp do 31.05.2018
  • NOTORIA ONLINE - dostęp do 30.11.2018
  • Science of Synthesis - dostęp do 30.11.2018
  • Sage Research Methods - dostęp do 30.11.2018
  • Sage Journals - dostęp do 07.12.2018
  • Sage Knowledge - dostęp do 07.12.2018
  • JSTOR - dostęp do 06.12.2017
  • Academic Video Online (AVON) - dostęp do 26.11.2017
  • Beck Online - dostęp do 30.11.2017
  • Oxford Journals Collection - dostęp do 19.06.2017
  • Literature Online (LION) - dostęp do 07.06.2017
  • Social Science Premium Collection - dostęp do 7.06.2017
  • Bentham Science Publisher - dostęp do 06.06.2017
  • RefWorks (Proquest)- dostęp do 31.05.2017
  • Max Planck Encyclopedia of Public International Law - dostęp do 14.04.2017
  • Oxford Reference: Oxford Quick Reference - dostęp do 14.04.2017
  • Oxford Handbooks Online (Law) - dostęp do 14.04.2017
  • Digital Book Platform - dostęp do 31.03.2017
  • ASM Journals - dostęp do 30.03.2017
  • IUPAC Standards Online - dostęp do 03.05.2016
  • Cambridge Books Online - dostęp do 10.05.2016
  • Education Source - dostęp do 05.04.2015
  • JSTOR Archival Journals - dostęp do 08.04.2015
  • Routledge Handbooks Online - dostęp do 01.05.2015
  • Cambridge Books Online - dostęp do 01.05.2015
  • Cambridge Journals Online - dostęp do 01.05.2015
  • Cambridge Histories Online - dostęp do 01.05.2015
  • Cambridge Law Reports - dostęp do 01.05.2015
  • Criminal Justice Abstracts with Full Text (EBSCO) - dostęp do 03.05.2015
Drukuj
Powrót

Pierwsza wizyta w bibliotece

Zapisy

Szkolenia

Zaproponuj do zbiorów

Kolekcje cyfrowe

blog Biblioteki

Gabinet Kaczorowskiego

Biblioteka dla szkół

Wynajem przestrzeni

Zwiedzanie Biblioteki
Centrum Dokumentacji Europejskiej

Centrum Dokumentacji Europejskiej

Przyjaciele biblioteki

loga_fundusze_ue__flaga_polski.jpg

Strona internetowa powstała w ramach projektu „Nowoczesny Uniwersytet dostępny dla wszystkich”
(umowa nr POWR.03.05.00-00-A007/20) realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój.

©2022 Wszystkie prawa zastrzeżone.

W ramach naszego serwisu www stosujemy pliki cookies zapisywane na urządzeniu użytkownika w celu dostosowania zachowania serwisu do indywidualnych preferencji użytkownika oraz w celach statystycznych. Użytkownik ma możliwość samodzielnej zmiany ustawień dotyczących cookies w swojej przeglądarce internetowej. Więcej informacji można znaleźć w Polityce Prywatności Uniwersytetu w Białymstoku. Korzystając ze strony wyrażają Państwo zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z ustawieniami przeglądarki.